Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3498g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g2798g672kcal33.6g95.1g5.6g58.8g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g700g2449kcal42g531.7g11.9g14g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1119g1858kcal212.7g0g111.9g0g
Sipuli 560g169kcal7g26.9g1.1g9.5g
Valkosipuli 84g91kcal6.6g13.7g0.5g1.8g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 5.6g16kcal0.6g2.4g0.1g1.5g
Chili mausteseos, Old El Paso11g31kcal0.9g5.5g0.7g0g
Siirappi 112g337kcal0.1g82.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17808g11246kcal607g1516.4g263.6g171.2g
Valittu annoskoko8904g5623kcal303.5g758.2g131.8g85.6g
Annoskoko puolitettuna4452g2812kcal151.8g379.1g65.9g42.8g
Arvot/100g100g63kcal3.4g8.5g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147943