Sienibolognese

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä.

Lisää kuutioitu sipuli.

Anna kuullottua.

Lisää sienet ja tomaattimurska.

Mausta ja lisää lihaliemikuutio.

Anna hautua hiljaisella tulella pitkään.

Mitä kauemmin hautuu, sitä parempi kastikkeesta tulee.

Tarjoile vaikkapa pastan ja juustoraasteen kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienikuutio (Sauvon säilyke), annos 100g2100g420kcal52.5g25.2g10.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2240g3719kcal425.6g0g224g0g
Tomaattimurska, 1 prk3734g1001kcal22.4g197.9g7.5g52.3g
Sipuli (kuorittu)467g126kcal6.1g22.4g0.9g7.9g
Oliiviöljy 93g826kcal0g0g93.3g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g22g74kcal2.1g16.3g0.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g108g3.2kcal0g1.1g1.1g0g
Timjami 19g53kcal1.7g5g1.4g6.9g
Basilika, kuivattu 28g71kcal4g5.7g1.1g11.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl93g233kcal11.2g1.4g20.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17808g13051kcal1051.2g550g721.6g157g
Valittu annoskoko8904g6526kcal525.6g275g360.8g78.5g
Annoskoko puolitettuna4452g3263kcal262.8g137.5g180.4g39.3g
Arvot/100g100g73kcal5.9g3.1g4.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156267