Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1801g1371kcal33.9g279.1g3.6g18g
Bataatti, kuorittu 780g632kcal12.3g131.3g0.4g23.4g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Kanasuikale hunajamarinoitu2401g3121kcal432.1g52.8g146.4g0g
Aurinkokuivattu tomaatti900g1630kcal24.3g108g126g0g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g1200g1320kcal216.1g24g36g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P1501g900kcal15g67.5g60g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17808g18155kcal1478.6g1361g746.2g111.8g
Valittu annoskoko8904g9077kcal739.3g680.5g373.1g55.9g
Annoskoko puolitettuna4452g4539kcal369.7g340.3g186.6g28g
Arvot/100g100g102kcal8.3g7.6g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191852