Tomaattikeitto Minski ja Make

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, paseerattu tomaatti ja mausteet.

Sekoita.

Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää kattilaan.

Sekoita.

Anna kiehua 15 min hiljalleen kannen alla.

Lisää tuorejuusto.

Kuumenna vielä 3 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Make67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g48g50kcal3.8g7.8g0.3g1g
Sipuli 330g100kcal4.1g15.9g0.7g5.6g
Rypsiöljy 81g717kcal0g0g81.1g0g
Vesi4204g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef (Knorr), annos 100g168g151kcal5g5.9g11.8g1.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g3003g751kcal39g126.1g6g0g
Sokeri 24g98kcal0g24g0g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Timjami 6g17kcal0.5g1.6g0.4g2.2g
Chili, jauhettu (), annos 6g12g43kcal1.5g6.6g2g4.1g
Reilu vehnäleseleipä, Oululainen, 1 pala=29g420g1093kcal42g197.6g12.6g21.4g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton601g961kcal48g24g78.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17808g7994kcal289.2g823.6g386.4g74.2g
Valittu annoskoko8904g3997kcal144.6g411.8g193.2g37.1g
Annoskoko puolitettuna4452g1999kcal72.3g205.9g96.6g18.6g
Arvot/100g100g45kcal1.6g4.6g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217175