Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu558g704kcal61.4g1.7g50.3g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g1861g614kcal61.4g91.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1361g4670kcal138.7g952.8g16.3g47.6g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g140g921kcal0g0g103.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1163g652kcal98.9g58.2g2.3g0g
Vesi1861g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g465g372kcal93.1g0g0.5g0g
Tomaatti, tuore4.7g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 512g730kcal64g1.5g52.5g0g
Oltermanni 17%954g2576kcal286.2g0g162.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17808g22479kcal1607.4g2211.2g774.8g95.4g
Valittu annoskoko8904g11240kcal803.7g1105.6g387.4g47.7g
Annoskoko puolitettuna4452g5620kcal401.9g552.8g193.7g23.9g
Arvot/100g100g126kcal9g12.4g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289339