Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)90g494kcal0.9g0.9g53.9g0g
Vehnäjauho, sunnuntai915g3203kcal109.8g649.7g19.2g27.5g
Sokeri595g2416kcal0g594.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1617g2037kcal177.9g4.9g145.5g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus421g1347kcal46.3g269.5g6.7g33.7g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5266g1738kcal173.8g258g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17808g22471kcal1017.4g3555g450.6g122.4g
Valittu annoskoko8904g11236kcal508.7g1777.5g225.3g61.2g
Annoskoko puolitettuna4452g5618kcal254.4g888.8g112.7g30.6g
Arvot/100g100g126kcal5.7g20g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230