Paistettua turskaa

• 300 g turskafilettä
• ½ tl suolaa
• ¼ tl mustapippuria
• 1-2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
• 2 kpl sipulia

1. Tarkista että fileet on ruodottomat.

2. Lämmitä reilusti öljyä pannussa.

3. Nosta turskafileet pannuun ja ripota suolaa ja mustapippuria päälle.

4. Hauduta miedolla lämmöllä n.15 minuuttia, kunnes kala on kiinteää ja valkoista.

5. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi ja kuullota se vielä öljyssä.

6. Tarjoa lisäksi perunasosetta ja jotain salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 7200g5492kcal1242g0g50.4g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g360g3240kcal0g0g360g0g
Sipuli (kuorittu)1344g363kcal17.5g64.5g2.7g22.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17808g18190kcal2519g129g826.2g45.6g
Valittu annoskoko8904g9095kcal1259.5g64.5g413.1g22.8g
Annoskoko puolitettuna4452g4548kcal629.8g32.3g206.6g11.4g
Arvot/100g100g102kcal14.1g0.7g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383638