Kirjolohta uunissa

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Laita kala vuokaan, hiero pintaan mineraalisuola ja sitruunapippuri.

Leikkaa päälle tuore ruohosipuli.

Paista keskitasolla 200 asteessa tunnin verran.

Samassa uunissa valmistuu kesäkurpitsa-broccoli-lisäke!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee, uunissa paistettu (keskikok. annos)8000g18720kcal1568g344g1240g0g
Ruohosipuli, tuore800g216kcal11.2g30.4g4.8g8.8g
Mineraalisuola keskiarvo 56g0.7kcal0.2g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g8g14kcal0.6g2.6g0.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 40g354kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17808g38608kcal3160g754g2569.8g17.6g
Valittu annoskoko8904g19304kcal1580g377g1284.9g8.8g
Annoskoko puolitettuna4452g9652kcal790g188.5g642.5g4.4g
Arvot/100g100g217kcal17.7g4.2g14.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=425155