Uunipaprikat (täyte)

Pekoni pilkotaan pieneksi ja paistetaan pannulla (voinokareessa) herkkusieniviipaleiden kanssa, lisää tonnikala ja raejuusto, sekoita hyvin.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja asettele puolikkaat uunivuokaan.

Lusikoi täytettä reilusti paprikoiden sisälle ja lisää päälle viipale juustoa.

Paista uunissa n.200 asteessa 15-30min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Hellu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 3365g7613kcal538.4g16.8g605.8g0g
Voi 140g1017kcal1.7g0.6g114g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 1402g1291kcal221.7g35.1g28g0g
Tonnikala vedessä 1963g2050kcal440.5g0g29.4g0g
Herkkusieni säilyke 1402g238kcal29.4g2.8g4.2g33.7g
Kermajuusto (Pohjanpoika)631g2461kcal151.4g12.6g201.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17808g29340kcal2766.2g135.8g1966.6g67.4g
Valittu annoskoko8904g14670kcal1383.1g67.9g983.3g33.7g
Annoskoko puolitettuna4452g7335kcal691.6g34g491.7g16.9g
Arvot/100g100g165kcal15.5g0.8g11g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93830