Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g98g27kcal0.6g5.8g0.2g2.4g
Kukkakaali 100g24kcal1.8g2.2g0.3g2.3g
Kalkkuna 100g196kcal31.5g0g7.7g0g
Vesi501g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g13g4.4kcal0.1g1g0g0g
Juuriselleri 75g24kcal0.9g3.5g0.2g2.3g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g5g8.3kcal0.9g1.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1782g568kcal71.6g27.2g17g14g
Valittu annoskoko891g284kcal35.8g13.6g8.5g7g
Annoskoko puolitettuna446g142kcal17.9g6.8g4.3g3.5g
Arvot/100g100g32kcal4g1.5g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108309