Omenapiirakka

1. lämmitä uuni 200 c, voitele ja korppujauhota vuoka
2. viipaloi omenat ripota kanelisokeria, ettei tummu
3. mittaa jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja sekoita
4. mittaa maito ja rasva, käytä mikrossa että rasva sulaa
5. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää maitorasvaseos, lisää jauhot, sekoita hyvin.

6. kaada vuokaan, laita omenat pinnalle, ripota kanelisokeria.

7. paista n. 20- 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 146g502kcal14.9g102.4g1.8g5.1g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6g24kcal0g5.9g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g34g247kcal0.3g0.3g27g0g
Maito, Kevyt113g52kcal3.6g5.4g1.7g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl124g161kcal16.2g0.4g10.3g0g
Sokeri 96g388kcal0g95.6g0g0g
Kanelisokeri dan sukker (Dansukker), annos 330g23g86kcal0.1g20.7g0.3g0g
Korppujauho 5.3g19kcal0.6g3.9g0.1g0.3g
Omena, keskikokoinen 200g338g115kcal0.7g24g1g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1782g3212kcal73.6g522.8g84.4g23g
Valittu annoskoko891g1606kcal36.8g261.4g42.2g11.5g
Annoskoko puolitettuna446g803kcal18.4g130.7g21.1g5.8g
Arvot/100g100g180kcal4.1g29.3g4.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271068