Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl166g215kcal21.7g0.5g13.7g0g
Sokeri102g416kcal0g102.2g0g0g
Leivinjauhe6g11kcal0.3g2.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 78g269kcal8g54.8g0.9g2.7g
Kuohukerma,valio,2dl126g430kcal2.5g3.8g44.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki151g84kcal12.8g7.5g0.3g0g
Sokeri 18g73kcal0g18g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka3g12kcal0g3g0g0g
Vadelma 241g99kcal2.4g9.9g1.9g8.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1782g3216kcal95.4g404g122g23.2g
Valittu annoskoko891g1608kcal47.7g202g61g11.6g
Annoskoko puolitettuna446g804kcal23.9g101g30.5g5.8g
Arvot/100g100g181kcal5.4g22.7g6.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168