Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g135g812kcal28.4g8.9g73.1g0g
Kookoshiutale 45g298kcal3.7g2.9g29.1g7.4g
Kananmuna kuoreton 68g97kcal8.5g0.2g6.9g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)169g1218kcal0.2g0.2g135.3g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g113g65kcal10.2g5.6g0.2g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)113g141kcal3.7g4.2g11.3g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g34g129kcal0.5g31.7g0g0g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Raparperi 203g68kcal1.4g11.2g0.2g2.8g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten5.6g19kcal1.3g2.5g1.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1782g5713kcal116.4g139g514.6g21.6g
Valittu annoskoko891g2857kcal58.2g69.5g257.3g10.8g
Annoskoko puolitettuna446g1428kcal29.1g34.8g128.7g5.4g
Arvot/100g100g321kcal6.5g7.8g28.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179904