Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g300g180kcal4.5g38.9g0.3g2.7g
Lanttu 45g13kcal0.4g2.1g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.8g0.6g7.5g
Ruokakerma Valio 5%187g112kcal2.2g5.2g9.4g0g
Oltermanni, perinteinen60g216kcal15g0g17.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1782g1209kcal47.8g128g55.6g22g
Valittu annoskoko891g605kcal23.9g64g27.8g11g
Annoskoko puolitettuna446g302kcal12g32g13.9g5.5g
Arvot/100g100g68kcal2.7g7.2g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341207