Haudutettu liha-juurespata

Ruskista lihoja uunivuoassa 250-asteiosessa uunissa 30 min. Kuori ja paloittele juurekset reiluiksi paloiksi.

Ota pata uunista, lisää joukkoon juurekset, pippuri ja pari laakerinlehteä.

Sekoita ainekset, lisä'ä' kiehuvaa vettä niin että lihat ja juurekset peittyvät.

Peitä pata kannella tai foliolla, laske uunin lämpö 100 asteeseen.

Jatka kypsentämistä 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g677g1184kcal128.6g0g74.4g0g
Sipuli 85g26kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Lanttu 56g16kcal0.6g2.6g0.2g1g
Porkkana 68g22kcal0.4g3.8g0.1g1.7g
Maustepippuri, annos 1g2.8g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1782g2497kcal261.4g21g149.8g8.2g
Valittu annoskoko891g1248kcal130.7g10.5g74.9g4.1g
Annoskoko puolitettuna446g624kcal65.4g5.3g37.5g2.1g
Arvot/100g100g140kcal14.7g1.2g8.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392718