Bataatti-vuohenjuustokeitto

Keitä/hauduta tomaattikmurskaa ja sokeria hyvän aikaa, sillä sen maku paranee haudutuksesta.

Keitä bataatti ja lisää kasvisliemikuutio.

Soseuta keitto ja sekoita sekaan vuohenjuusto.

Lisää nestettä, jos keitto on liian sakeaa.

Jos pidät vuohenjuustosta, valitse voimakas juusto, niin se maustaa keiton kunnolla, vaikka sitä tuleekin vähän.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2378 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 225g182kcal3.5g37.9g0.1g6.8g
Vesi488g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g3.7g4.5kcal0.1g0.2g0.3g0.1g
Vuohenjuusto Sainte Maure19g56kcal3.2g0g4.7g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)34g10kcal0.3g2g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Kesäkurpitsa zucchini 75g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Ruokaöljy keskiarvo 11g93kcal0g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1783g739kcal16g87.6g32.2g16.6g
Valittu annoskoko892g369kcal8g43.8g16.1g8.3g
Annoskoko puolitettuna446g185kcal4g21.9g8.1g4.2g
Arvot/100g100g41kcal0.9g4.9g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373219