Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g438g105kcal5.3g14.9g0.9g9.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g263g74kcal1.6g15.6g0.5g6.6g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g13g118kcal0g0g13.1g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g175g210kcal5.6g7.9g17.5g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1785g1013kcal25g76.8g64g31.6g
Valittu annoskoko893g507kcal12.5g38.4g32g15.8g
Annoskoko puolitettuna446g253kcal6.3g19.2g16g7.9g
Arvot/100g100g57kcal1.4g4.3g3.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388208