Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 3408g997kcal32g153.3g13.6g64.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2506g4159kcal476.1g0g250.6g0g
CousCous, keitetty 100g1002g1824kcal46.1g336.8g39.1g16g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%1002g601kcal32.1g71.2g20g0g
Sipuli (kuorittu)501g135kcal6.5g24.1g1g8.5g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g501g1804kcal140.3g10g135.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17840g19043kcal1466.2g1190.8g919.2g178.4g
Valittu annoskoko8920g9521kcal733.1g595.4g459.6g89.2g
Annoskoko puolitettuna4460g4761kcal366.6g297.7g229.8g44.6g
Arvot/100g100g107kcal8.2g6.7g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338