Juustoinen uunilohi

Tee fileestä tasku.

Leikkaa lohifileen keskiosaan pituussuunnassa oleva viilto.

Älä leikkaa liian syvää viiltoa, vain sen verran että filee jää taskuksi.

Sekoita täytteen ainekset.

(juusto + mausteet)

Täytä fileeseen leikattu tasku
täytteellä.

Laita lohifilee vuokaan ja voitele fileen pinta liemiseoksella.

Liemi:
½ dl vettä
½ rkl kalaliemitiivistettä
½ tl suolaa
½ tl valkopippuria

Kypsennä uunissa 175 astetta noin 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vähälaktoosinen sulatejuusto (Rainbow), annos 20g2335g6305kcal373.6g0g537.1g0g
Lohifilee 6005g11728kcal1122.2g0g810.6g0g
Timjami 13g38kcal1.2g3.6g1g4.9g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g67g87kcal2g14g4g9.3g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 400g109kcal12.5g4.2g3.2g6.4g
Mustapippuri 13g37kcal1.5g5.1g0.4g3.5g
Sitruunamehu, laimentamaton67g14kcal0.2g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17840g36635kcal3026.4g56g2712.6g48.4g
Valittu annoskoko8920g18318kcal1513.2g28g1356.3g24.2g
Annoskoko puolitettuna4460g9159kcal756.6g14g678.2g12.1g
Arvot/100g100g205kcal17g0.3g15.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269391