Juustoinen jauhelihapihvi

Sekoita korppujauhot ja kermaviili veteen.

Anna taikinan turvota hetken.

Lisää joukkoon jauheliha, juustoraaste, pilkottu sipuli, kananmuna ja mausteet.

(mausteina yrttisuola, mustapippuri ja loraus soijakastiketta)

Sekoita taikinaa.

Pyörittele taikinaa pihveiksi tai pyöryköiksi.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Voit myös kypsentää pihvit/pyörykät pannussa.

Taikinasta tulee noin 10 pihviä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Pirkka)1200g4296kcal168g840g26.4g60g
Kermaviili, maustamaton (Valio)400g480kcal12g16.4g40g0g
Jauheliha, sika-nauta 3200g7086kcal560g0g544g0g
Sipuli (kuorittu)440g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper1600g4640kcal416g0g336g0g
Kananmuna kuorineen punnittu480g605kcal52.8g1.4g43.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17840g34451kcal2429g1757.8g1981g135g
Valittu annoskoko8920g17226kcal1214.5g878.9g990.5g67.5g
Annoskoko puolitettuna4460g8613kcal607.3g439.5g495.3g33.8g
Arvot/100g100g193kcal13.6g9.9g11.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271567