Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)4510g5683kcal852.4g153.3g180.4g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g1403g3929kcal252.6g7g322.7g0g
Sipuli 1503g455kcal18.8g72.2g3g25.6g
Kuohukerma (Ingman)1253g4260kcal27.6g38.8g438.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 251g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17840g28652kcal2302.8g542.6g1889.2g51.2g
Valittu annoskoko8920g14326kcal1151.4g271.3g944.6g25.6g
Annoskoko puolitettuna4460g7163kcal575.7g135.7g472.3g12.8g
Arvot/100g100g161kcal12.9g3g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310895