Kesäkurpitsakeitto

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Kuullota sipulia pienessä määrässä öljyä (itse käytän öljysumutinta).

Lisää kesäkurpitsa ja sekoittele pari minuuttia.

Lisää joukkoon valkosipuli, fondi, tomaattimurska, mausteet ja puolisen litra vettä.

Sekoita ja hauduta puolisen tuntia.

Maista, mausta lisää tai lisää vettä.

Lisää makronit ja siskonmakkarapalloset.

Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää (n. 6 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Kesäkurpitsa zucchini 1750g316kcal9.8g43.7g7g12.2g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g75g120kcal6.8g23.3g0.2g0.5g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g2500g875kcal25g162.5g12.5g0g
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Basilika, kuivattu 5g13kcal0.7g1g0.2g2g
Timjami 5g14kcal0.5g1.3g0.4g1.8g
Oregano, kuivattu 5g15kcal0.5g1.1g0.5g2.1g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g1500g3570kcal184.5g0g285g0g
Vesi, vesijohtovesi 2500g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 300g91kcal3.8g14.4g0.6g5.1g
Ruispasta runsaskuituinen (Torino), annos 40g200g660kcal24g130g3.8g18g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17840g11640kcal520.6g814.2g621.2g86g
Valittu annoskoko8920g5820kcal260.3g407.1g310.6g43g
Annoskoko puolitettuna4460g2910kcal130.2g203.6g155.3g21.5g
Arvot/100g100g65kcal2.9g4.6g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=414876