Kirjolohta uunissa

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Laita kala vuokaan, hiero pintaan mineraalisuola ja sitruunapippuri.

Leikkaa päälle tuore ruohosipuli.

Paista keskitasolla 200 asteessa tunnin verran.

Samassa uunissa valmistuu kesäkurpitsa-broccoli-lisäke!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee, uunissa paistettu (keskikok. annos)8014g18754kcal1570.8g344.6g1242.2g0g
Ruohosipuli, tuore801g216kcal11.2g30.5g4.8g8.8g
Mineraalisuola keskiarvo 56g0.7kcal0.2g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g8g14kcal0.6g2.6g0.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 40g354kcal0g0g40.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17840g38677kcal3165.6g755.4g2574.4g17.6g
Valittu annoskoko8920g19339kcal1582.8g377.7g1287.2g8.8g
Annoskoko puolitettuna4460g9669kcal791.4g188.9g643.6g4.4g
Arvot/100g100g217kcal17.7g4.2g14.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=425155