Tomaatti-vuohenjuustopiirakka

Anna pakastetaikinan sulaa jääkaapissa.

Taputtele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Anna levätä jääkaapissa 1/2 tuntia.

Pistele taikinapohja haarukalla ja taita reunojen tueksi foliosuikaleet.

Paista 225 asteessa alatasolla 10 min.
Poista foliosuikaleet, levitä pesto pohjalle.

Lisää vuohenjuusto nokareina, ripottele silputtua basilikaa ja valkosipulia (0,5dl) päälle.

Levitä ohuet tomaattiviipaleet limittäin pinnalle.

Pirskota mausteeksi balsamicoa ja ripauta suolaa, rouhittua pippuria ja sokeria tai hunajaa sekä tilkka öljyä.

Voit ripotella päälle pinjansiemeniä.

Paista 225 asteessa 15-20 min. Lisää halutessasi pinnalle koristeeksi basilikanlehtiä ja mustia oliiveja.

Alkuperäinen tarkka resepti löytyy osoitteesta www. maku.

fi/reseptit, tähän on vähän vaikea laittaa kaikkea tarkasti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Promise1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt piirakkataikina (Kymppi), annos 400g3200g7680kcal220.8g1225.6g201.6g96g
Vuohenjuusto President 10%1200g2292kcal288g24g120g0g
Basilika, tuore800g320kcal24.8g40g6.4g31.2g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3200g650kcal19.2g121.6g9.6g44.8g
Balsamico-kastike (Wishbone), annos 20g80g133kcal0g8g13.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g360kcal0g0g40g0g
Pestokastike, yrttikastike 320g1564kcal26.2g4.5g159.8g12.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17840g26170kcal1170.6g2873.4g1102.4g373g
Valittu annoskoko8920g13085kcal585.3g1436.7g551.2g186.5g
Annoskoko puolitettuna4460g6543kcal292.7g718.4g275.6g93.3g
Arvot/100g100g147kcal6.6g16.1g6.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59511