Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy2896g15347kcal228.7g926.6g1216.1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen603g4343kcal6g6g482.6g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1207g7239kcal253.4g79.6g651.5g0g
Kananmuna kuoreton 4223g6024kcal527.8g12.7g432.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17856g65905kcal2031.8g2049.8g5566g0g
Valittu annoskoko8928g32953kcal1015.9g1024.9g2783g0g
Annoskoko puolitettuna4464g16476kcal508g512.5g1391.5g0g
Arvot/100g100g369kcal11.4g11.5g31.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478