Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse965g7142kcal0g0g791.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2510g8611kcal255.7g1756.6g30.1g87.8g
Leivinjauhe 48g85kcal2.5g18.2g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 1062g1515kcal132.7g3.2g108.8g0g
Vesi965g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1641g6660kcal0g1639.2g0g0g
Mustikka metsä- 1737g765kcal8.7g111.2g10.4g57.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17856g49554kcal799.2g7056.8g1881.6g290.6g
Valittu annoskoko8928g24777kcal399.6g3528.4g940.8g145.3g
Annoskoko puolitettuna4464g12389kcal199.8g1764.2g470.4g72.7g
Arvot/100g100g278kcal4.5g39.5g10.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644