Kurkkuahven

500 g ahvenfileitä
• 150 g kurkkua
• 1 tl suolaa
• 3 rkl etikkaa
• 2 dl kermaa
Ohjeet
Leikkaa kurkku tikuiksi.

Lisää suola, anna maustua 10 min. Lisää etikka, anna muhia ½ h. Paista ahvenfileet pannussa, lisää kurkut ja anna kypsyä pari minuuttia.

Lisää kerma ja hauduta 10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka5992g5093kcal1078.6g0g77.9g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g539g167kcal0g53.9g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2397g7912kcal47.9g71.9g838.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17856g26345kcal2253g251.6g1833.6g0g
Valittu annoskoko8928g13173kcal1126.5g125.8g916.8g0g
Annoskoko puolitettuna4464g6586kcal563.3g62.9g458.4g0g
Arvot/100g100g148kcal12.6g1.4g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232850