Lohikakkuset

Pilko lohi pieniksi paloiksi (poista ensin ruodot ja nahka)
käytä blenderiä tai sauvasekoitinta tahnan valmistukseen= tahna syntyy kirjolohesta, kermasta, smetanasta ja munista.

Kun tahna on tasaisen paksua ja pehmeää (lisää tarvittaessa kermaa) niin ota seos pois blenderistä ja kaada leivontakuppoon.

Sekoita tahnan joukkoon hasselpähkinäjauhe, sitruunanmehu, raastettu sitruunankuori ja mausteet.

maistele että mausteita on tarpeeksi.

Muffinsivuoka esille ( itsellä teflonvuoka), kaksi ruokalusikallista tahnaa per muffinsivuoka.

uuni 225 astetta ja 25-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Smetana, rasvaa n. 40 % 965g3764kcal20.6g21.2g405.4g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g241g147kcal33.8g7.2g144.8g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 161g35kcal0.5g2.6g0g0.2g
Kirjolohi meri, filee 4826g7979kcal808.3g0g530.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1046g3452kcal20.9g31.4g366g0g
Kananmuna omega804g1046kcal105.4g2.4g66.8g0g
Sipuli (kuorittu)764g206kcal9.9g36.7g1.5g13g
Soijajauho rasvainen 121g563kcal41.7g28.4g28.4g14.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17856g34382kcal2082.2g259.8g3087.6g55.2g
Valittu annoskoko8928g17191kcal1041.1g129.9g1543.8g27.6g
Annoskoko puolitettuna4464g8595kcal520.6g65g771.9g13.8g
Arvot/100g100g193kcal11.7g1.5g17.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270653