Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g2881g3515kcal645.4g0g102.3g0g
Porkkana 360g118kcal2.2g20g0.7g9.2g
Valkosipuli 65g70kcal5.1g10.6g0.4g1.4g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g1801g90kcal2.9g3.4g7.2g0.7g
Lihaliemikuutio Maggi40g111kcal3.6g2.8g9.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g3602g900kcal46.8g151.3g7.2g0g
Basilika, tuore 90g24kcal2.8g1g0.7g1.4g
Mustapippuri 18g50kcal2g6.9g0.6g4.8g
Oregano, kuivattu 36g110kcal4g7.8g3.7g15.4g
Oliiviöljy 36g319kcal0g0g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17856g10615kcal1429.6g407.6g335.8g65.8g
Valittu annoskoko8928g5308kcal714.8g203.8g167.9g32.9g
Annoskoko puolitettuna4464g2654kcal357.4g101.9g84g16.5g
Arvot/100g100g59kcal8g2.3g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305234