Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis5752g6443kcal1265.5g0g172.6g0g
Porkkanaraaste 200g1198g324kcal7.2g63.5g2.4g30g
Sipuli (kuorittu)419g113kcal5.5g20.1g0.8g7.1g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Korppujauho (Myllyn Paras)240g887kcal33.3g173.8g6g9.8g
Rypsiöljy 60g530kcal0g0g59.9g0g
Hirvenjauheliha oma saalis892g999kcal196.2g0g26.7g0g
Porkkanaraaste 200g186g50kcal1.1g9.8g0.4g4.6g
Sipuli (kuorittu)65g18kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Valkosipuli 10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Korppujauho (Myllyn Paras)37g138kcal5.2g26.9g0.9g1.5g
Rypsiöljy 10g85kcal0g0g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17856g19320kcal3040.6g617.2g559.8g111.2g
Valittu annoskoko8928g9660kcal1520.3g308.6g279.9g55.6g
Annoskoko puolitettuna4464g4830kcal760.2g154.3g140g27.8g
Arvot/100g100g108kcal17g3.5g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307852