Punajuuri-jauhelihahomejuustolaatikko

Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta hienolla terällä.

Ruskista jauheliha ja lisää sipulikuutiot ja anna pehmetä.

Mausta jauhelihaseos basilikalla suolalla ja pippurilla.

Sekoita punajuuriraasteen joukkoon esikeitetyt riisit vesineen.

Kaada punajuuri seosta ja jauhelihaseosta ja homejuustoa kerrokisttain vuokaan.

Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan 200 astetta tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g272g953kcal16.3g206.9g4.6g5.4g
Vesi1601g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 3202g1229kcal32g221g6.4g80.1g
Sipuli (kuorittu)320g87kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1281g2126kcal243.4g0g128.1g0g
Basilika, tuore 32g8.7kcal1g0.3g0.3g0.5g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)1601g737kcal51.2g76.9g24g0g
Kananmuna kuoreton 352g503kcal44g1.1g36.1g0g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss240g805kcal52.8g0.2g67.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17856g12894kcal889.8g1043.6g534.6g182.8g
Valittu annoskoko8928g6447kcal444.9g521.8g267.3g91.4g
Annoskoko puolitettuna4464g3223kcal222.5g260.9g133.7g45.7g
Arvot/100g100g72kcal5g5.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309796