Maa-artisokka-vihannes keitto

80 g sipuli
100 g porkkana
100 g fenkoli
60 g sieniä
70 g lehtiselleri
10 g yrttejä, chiliä maun mukaa
kuullota em vihannekset öljyssä.

Lisää vesi liemikuutio ja ja vähän lihaliemitiivistettä.

Keitä 10-15 minuuttia.

Lisää keitetyt ja kuoritut maa-artisokat n 350 g soseutettuna, keitä vielä 10 min ja lopuksi lisää keitetty spagetti tai raakana maa-artisokkien kanssa

1,7 l vettä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Kauris65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 320g105kcal2g17.8g0.6g8.2g
Sipuli (kuorittu)256g69kcal3.3g12.3g0.5g4.4g
Fenkoli, annos 100g320g99kcal4g23.3g0.6g9.9g
Maa-artisokka 1280g583kcal6.4g104.9g2.6g51.2g
Lehtiselleri 224g28kcal2.5g2.5g0.4g2.2g
Kanttarelli, tuore, annos 100g224g54kcal4g6.7g1.1g4.3g
Lihaliemikuutio Maggi3.2g9kcal0.3g0.2g0.7g0g
Oliiviöljy 64g566kcal0g0g64g0g
Vesi5438g0kcal0g0g0g0g
Spagetti, keitetty, suolaa 800g772kcal24.1g156.7g2.6g7.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17856g4570kcal93.2g648.8g146.2g176.2g
Valittu annoskoko8928g2285kcal46.6g324.4g73.1g88.1g
Annoskoko puolitettuna4464g1142kcal23.3g162.2g36.6g44.1g
Arvot/100g100g26kcal0.5g3.6g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431404