Hirvikäristys perinteinen

Ruskista ensin voi paistinpannulla, lisää sitten lihapalat ja ruskista ne. Lisää pannuun tai pataan lihalle kaveriksi sipuli , maustepippuria maun mukaan ja kypsennä kypsäksi välillä hämmentäen.

Viimeiseksi lisätään suola.

Maku tarkistetaan.

Nesteeksi voit lisätä vettä tai vichyä mutta maku muuttuu.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 7215g8108kcal1524.4g0g216.4g0g
Voi 722g5234kcal8.6g2.9g586.5g0g
Sipuli 902g273kcal11.3g43.3g1.8g15.3g
Suola, annos 3g90g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17856g27228kcal3088.6g92.4g1609.4g30.6g
Valittu annoskoko8928g13614kcal1544.3g46.2g804.7g15.3g
Annoskoko puolitettuna4464g6807kcal772.2g23.1g402.4g7.7g
Arvot/100g100g153kcal17.3g0.5g9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76196