Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 225g428kcal38.8g12.5g24.6g1.2g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi113g11kcal1.7g1.7g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)113g180kcal9g4.5g14.6g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g208g73kcal2.1g14.2g1g2.9g
Becel juokseva, annos 10g8.4g56kcal0g0g6.2g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g225g743kcal27g146.3g4.3g20.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1786g2981kcal157.2g358.4g101.4g48.8g
Valittu annoskoko893g1491kcal78.6g179.2g50.7g24.4g
Annoskoko puolitettuna447g745kcal39.3g89.6g25.4g12.2g
Arvot/100g100g167kcal8.8g20.1g5.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173007