Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 44g141kcal6.5g8.1g5.7g16.5g
Vesi, vesijohtovesi 2800g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk1600g429kcal9.6g84.8g3.2g22.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Peruna, vanha, kuorittu 1360g1035kcal25.6g210.8g2.7g13.6g
Paprika punainen 680g199kcal6.4g30.6g2.7g12.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.6g
Sipuli 220g67kcal2.7g10.6g0.4g3.7g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g1600g2720kcal304g0g160g0g
Ketsuppi, Heinz200g206kcal1.8g48.2g0.2g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17872g9885kcal723g844.2g351.8g164.2g
Valittu annoskoko8936g4942kcal361.5g422.1g175.9g82.1g
Annoskoko puolitettuna4468g2471kcal180.8g211.1g88g41.1g
Arvot/100g100g55kcal4g4.7g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019