Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 4.4g14kcal0.7g0.8g0.6g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 280g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk160g43kcal1g8.5g0.3g2.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g40g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Peruna, vanha, kuorittu 136g104kcal2.6g21.1g0.3g1.4g
Paprika punainen 68g20kcal0.6g3.1g0.3g1.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.2g3.3kcal0.3g0.5g0g0.1g
Sipuli 22g6.7kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g160g272kcal30.4g0g16g0g
Ketsuppi, Heinz20g21kcal0.2g4.8g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1788g989kcal72.6g84.6g35.2g16.4g
Valittu annoskoko894g494kcal36.3g42.3g17.6g8.2g
Annoskoko puolitettuna447g247kcal18.2g21.2g8.8g4.1g
Arvot/100g100g55kcal4.1g4.7g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019