Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 20g179kcal0g0g20.2g0g
Oivariini, 60 (100g)21g115kcal0.2g0.2g12.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl299g1017kcal6g9g104.7g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g299g72kcal5.4g9g1.5g5.7g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1788g2823kcal26g46.4g278.4g15g
Valittu annoskoko894g1411kcal13g23.2g139.2g7.5g
Annoskoko puolitettuna447g706kcal6.5g11.6g69.6g3.8g
Arvot/100g100g158kcal1.5g2.6g15.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81957