Nakkikeitto

Huomaa, tämä on suur-annos ja sisältää runsaasti nakkeja :)
Keittoa kannattaa pakastaa annoskokoisissa rasioissa tulevien kiireisten päivien varalle.

*Keitä kuoritut ja lohkotut juurekset ja perunat maustepippurilla ja parilla laakerinlehdellä maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

*Lisää paloitellut nakit ja fond du chef.

*Anna kiehua hiljalleen jonkin aikaa.

*Maista/mausta (ehkä ripaus chiliä) sekä lisää persiljaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aito nakki kevyt (Hk), annos 500g191g296kcal26.7g4.8g19.1g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 136g104kcal2.6g21.1g0.3g1.4g
Porkkana, tuore98g27kcal0.6g5.5g0.2g2.5g
Selleri, annos 50g14g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Lanttu 27g7.9kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Palsternakka 4.1g2.6kcal0g0.5g0g0.2g
Purjosipuli 2.7g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Persilja 5.4g1.5kcal0.1g0.1g0g0.4g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g7.6g6.9kcal0.2g0.3g0.5g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 409g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1788g896kcal61.2g68.2g40.4g11.2g
Valittu annoskoko894g448kcal30.6g34.1g20.2g5.6g
Annoskoko puolitettuna447g224kcal15.3g17.1g10.1g2.8g
Arvot/100g100g50kcal3.4g3.8g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355915