Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4801g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g24g58kcal1.3g10.1g1.2g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g720g2254kcal86.4g453.7g10.8g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen864g1201kcal164.2g0g60.5g0g
Sipuli (kuorittu)274g74kcal3.6g13.1g0.5g4.7g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g36g324kcal0g0g36g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 1020g897kcal52g117.3g12.2g51g
Dolmio Light Classico Bolognese1200g444kcal14.4g93.6g1.2g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17880g10504kcal643.8g1375.6g244.8g128.2g
Valittu annoskoko8940g5252kcal321.9g687.8g122.4g64.1g
Annoskoko puolitettuna4470g2626kcal161g343.9g61.2g32.1g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.7g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=119692