Pesto-lohi

Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja8000g13280kcal1336g0.8g880g0g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.6g0.6g2g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g848g3714kcal46.6g35.6g375.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17888g34196kcal2780.4g104g2512.6g4g
Valittu annoskoko8944g17098kcal1390.2g52g1256.3g2g
Annoskoko puolitettuna4472g8549kcal695.1g26g628.2g1g
Arvot/100g100g191kcal15.5g0.6g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264397