Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g250g951kcal13.5g80.1g62.6g4.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Tomaatti 219g50kcal1.2g7.6g0.7g3.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 125g374kcal22.5g1.5g31.3g0g
Pinjansiemenet, Parrots16g97kcal4.5g2g8.6g0.6g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 125g166kcal3.3g4g15g0g
Kananmuna 50g(kpl)31g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Juusto, mozzarella 63g163kcal11.6g0g12.7g0g
Sipuli, tuore63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1790g3772kcal121.6g196.6g273.8g18.2g
Valittu annoskoko895g1886kcal60.8g98.3g136.9g9.1g
Annoskoko puolitettuna448g943kcal30.4g49.2g68.5g4.6g
Arvot/100g100g211kcal6.8g11g15.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126905