Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 16g139kcal0g0g15.7g0g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Luumutomaatti pirkka, 83g562g112kcal3.4g21.3g1.7g33.7g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g225g757kcal28.1g151g4.5g13.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1791g2083kcal66.6g355.6g44.4g97.6g
Valittu annoskoko896g1041kcal33.3g177.8g22.2g48.8g
Annoskoko puolitettuna448g521kcal16.7g88.9g11.1g24.4g
Arvot/100g100g116kcal3.7g19.9g2.5g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237828