Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g449g1339kcal13.5g21.6g19.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)56g71kcal6.2g0.2g5.1g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g337g1045kcal32.7g208.7g7.1g20.2g
Sokeri 27g110kcal0g26.9g0g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Voi 23g163kcal0.3g0.1g18.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1791g5455kcal105.4g515g100.6g40.4g
Valittu annoskoko896g2728kcal52.7g257.5g50.3g20.2g
Annoskoko puolitettuna448g1364kcal26.4g128.8g25.2g10.1g
Arvot/100g100g305kcal5.9g28.8g5.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384975