Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g197g335kcal39.4g0g19.7g0g
Peruna, uusi 146g114kcal2.5g23.6g0.3g1.5g
Sipuli kuivattu 5.6g15kcal0.6g2g0.1g2g
Keittojuurekset, apetit113g29kcal1g5.4g0.3g2.6g
Vesi, vesijohtovesi 422g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g6.2g16kcal0.4g0.5g1.3g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g4.2g14kcal0.4g2.1g0.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1791g1045kcal88.6g67.2g44.2g13g
Valittu annoskoko895g523kcal44.3g33.6g22.1g6.5g
Annoskoko puolitettuna448g261kcal22.2g16.8g11.1g3.3g
Arvot/100g100g58kcal4.9g3.8g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386125