Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado265g122kcal1.6g29.1g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 248g84kcal5.1g10.7g0.5g6.3g
Parsa 208g32kcal2.7g2.5g0.4g3.1g
Ruokaöljy keskiarvo 23g199kcal0g0g22.5g0g
Hunaja 17g56kcal0.1g13.7g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 34g7.3kcal0.1g0.5g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea101g10kcal1.1g0.8g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1791g1020kcal21.4g114.6g47.2g21.2g
Valittu annoskoko896g510kcal10.7g57.3g23.6g10.6g
Annoskoko puolitettuna448g255kcal5.4g28.7g11.8g5.3g
Arvot/100g100g57kcal1.2g6.4g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739