Makaronilaatikko

Lisää kiehuvaan veteen lihaliemivalmisteet, makaronit ja keitä ne. Paista jauheliha sillä välin ja lisää ranskalainen sipulikeitto jauhelihaan.

Sekoita ainekset keskenään ja laita uunivuokaan ja uuniin kypsymään 200 C noin tunniksi.

Ota vuoka ulos uunista ja lisää juustoraaste ja laita 5 minuutiksi uudestaan uuniin.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Kati1956
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)150g525kcal19.2g104.6g2.9g4.8g
Atria kevyt jauheliha175g298kcal33.3g0g17.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)25g88kcal1.3g18.6g0.9g1.3g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio8.3g23kcal0.8g1.5g1.6g0g
Mozzarella juustoraaste, valio38g109kcal9.8g0g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1791g2086kcal128.8g249.4g61.6g12.2g
Valittu annoskoko895g1043kcal64.4g124.7g30.8g6.1g
Annoskoko puolitettuna448g521kcal32.2g62.4g15.4g3.1g
Arvot/100g100g117kcal7.2g13.9g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98358