Tomaattinen papu-jauhelihamakaronilaatikko

1. Keitä makaronit
2. Paista jauheliha, lisää joukkoon hienonnettu sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja pepperoni.

3. Anna maustua pannulla.

4. Lisää paseerattu tomaatti ja valutetut pavut.

5. Anna hautua.

6. Lisää valkosipulisuola, suola ja paprikamauste.

7. Sekoita keskenään kypsän makaronin kanssa.

8. Kaada voilla vuorattuun laakeaan vuokaan.

9. Päälle kaadetaan maito johon sekoitettu yksi kananmuna.

10. Laatikko 175 asteiseen uuniin.

11. Kypsymisaika n. 40- 60min.

12. Sen jälkeen kun otettu pois uunista, anna vetäytyä vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Hennak4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1800g3986kcal315g0g306g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1200g300kcal15.6g50.4g2.4g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g1800g1350kcal99g216g9g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g120g90kcal9g11.4g0.6g0g
Pepperoni mieto vihreä (chilipaprika) (La roc), annos 50g60g9kcal0.6g0.2g0g1.1g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 180g409kcal9.1g31.6g25.3g10.4g
Makaroni, keitetty, suolaa 1500g1449kcal45.1g293.8g4.8g14.8g
Voi, normaalisuolainen (Valio)60g432kcal0.5g0.5g48g0g
Kananmuna, kuoreton, annos 55g390g558kcal48.8g1.2g40.2g0g
Valio laktoositon maitojuoma 0,95 l rasvaton1500g390kcal49.5g46.5g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 18g58kcal2.7g3.3g2.3g6.7g
Valkosipulijauhe, annos 3g18g62kcal1.8g13.7g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17904g18347kcal1201.2g1366g879.2g76.2g
Valittu annoskoko8952g9173kcal600.6g683g439.6g38.1g
Annoskoko puolitettuna4476g4587kcal300.3g341.5g219.8g19.1g
Arvot/100g100g103kcal6.7g7.6g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142965