Lihamakaronilaatikko

Paista jauheliha silputun sipulin kanssa öljy tilkassa, mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Keitä vesi lisää maustekuutiot ja makaronit.

Keitä n. 7 min. makaronin ei tarvitse olla ihan kypsää.

Kaada keitetyt makaronit liemineen uunivuokaan lisää paistettu jauheliha ja sekoita.

Paista 225° n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1600g2720kcal320g0g160g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g1600g5280kcal256g992g32g96g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Vesi5200g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g40g96kcal2.2g16.8g2g0g
Lihaliemikuutio vähärasv.&vähäsuol. Maggi40g108kcal1.2g21.2g2g0.2g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Jauhelihamauste, annos 15g12g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g60g540kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17912g17727kcal1170g2101.6g514g208.2g
Valittu annoskoko8956g8864kcal585g1050.8g257g104.1g
Annoskoko puolitettuna4478g4432kcal292.5g525.4g128.5g52.1g
Arvot/100g100g99kcal6.5g11.7g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108396