Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt664g306kcal21.3g31.9g10g0g
Mannasuurimo tumma 66g205kcal6.8g39.5g1.2g3.7g
Kananmuna kuoreton 73g104kcal9.1g0.2g7.5g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g32g128kcal0g31.6g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai44g153kcal5.3g31.1g0.9g1.3g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g11g33kcal1.2g6.4g0.7g3g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4g36kcal0g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1792g1930kcal87.4g281.4g48.6g16g
Valittu annoskoko896g965kcal43.7g140.7g24.3g8g
Annoskoko puolitettuna448g483kcal21.9g70.4g12.2g4g
Arvot/100g100g108kcal4.9g15.7g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888