Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 254g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 73g221kcal0.1g54.3g0g0g
Hiiva 14g11kcal1.8g0.2g0.1g1g
Ruisjauho kokojyväjauho 70g214kcal6.2g39g1.3g9.8g
Grahamjauho 141g462kcal14.9g85.5g3.1g13.9g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g338g1183kcal45.6g221.8g9.8g18.6g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1792g4182kcal137.2g801.6g28.6g86.6g
Valittu annoskoko896g2091kcal68.6g400.8g14.3g43.3g
Annoskoko puolitettuna448g1046kcal34.3g200.4g7.2g21.7g
Arvot/100g100g233kcal7.7g44.7g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111646